Bemutatkozás - céginformáció

Az ANENDA Beruházó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 2006. januárban alapítottuk, így már 10 éves múltra tekintünk vissza. Fő profilunk az ingatlanberuházás, és saját építésű ingatlanjaink értékesítése.


Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek!

Dinamikus, fiatalos, lendületes csapatunk hosszú távon gondolkodik.Tudjuk, hogy házat nem néhány évre kell építeni. Tudjuk, hogy a mai, túlzsúfolt piacon csak minőség-orientált szemlélettel, pontos és precíz kivitelezéssel, hosszútávú tervekkel, tervszerűen pontos munkavégzéssel lehet érvényesülni. Tudjuk, hogy tartós, lakható és esztétikus lakásainkkal tudunk csak helyt állni a folyamatosan fejlődő ingatlanpiacon.
Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, mind a tervezés, mind az építőanyagok kiválasztása, mind a kivitelezés teljes folyamata során. Minőségpolitikánknak megfelelően természetesen jól felkészült alvállalkozóink is magas szakmai színvonalat képviselnek. A tervezés során különös hangsúlyt fektetünk rá, hogy lakásaink ne csak a vonatkozó, kötelező jogszabályoknak feleljenek meg, hanem minél több család számára lehetővé tegyék a különböző kedvezmények (például CSOK) igénybevételével történő otthonszerzést is. Sajnos a magyar építőipari tapasztalatok végletesen változatosak. Ennek ismeretében valljuk, hogy a megbízhatóság, gyorsaság, hozzáértés és minőségi munkavégzés a siker kulcsa.
Cégünk rendelkezik mindazon személyi, tárgyi és anyagi feltételekkel, melyek beruházásaink elvégzéséhez, meglévő és leendő Vevőink bizalmának, elismerésének elnyeréséhez és megtartásához szükségesek.
Mottónknak megfelelően nem házakat, lakásokat vagy egyszerűen ingatlanokat építünk, MI OTTHONOKAT TEREMTÜNK!
De beszéljenek helyettünk referenciáink, tekintse meg őket.
Reméljük, hogy Önt ma még "csak" érdeklődőként tisztelhetjük, holnap viszont már elégedett Vevőink táborát gyarapítja!

Anenda Kft. - Otthonokat teremtünk!

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!

 Anenda Kft. a Google Plus-on Anenda Kft. a Facebookon Anenda Kft. a TwitterenAnenda Kft. LinkedInAnenda Kft. TumblrAnenda Blogger